Termék lista, főbb szempontok bemutatása az ár-érték arány tekintetében.

Irodaszék webáruház

KOSÁR
kosár
Kosara üres.

Irodaszék kínálatunk
Vevői garancia:

Az általunk forgalmazott székek típustól függően 1, 2, illetve a Rim-Dauphin székek 5 év garanciával rendelkeznek.
Garancia lejárta után, a nálunk vásárolt székek alkatrész ellátása is megoldott, amennyiben ez szükséges, de nem jellemző

Elérhetőség:

Tel: 1/210-7096
Fax: 1/209-9316
Mobil: 20/432-2220
E-Mail: szekek@irodaiszekek.hu

Összeszerelés:

A székek többsége főbb egységeire bontva érkezik, ezért összeszerelésük egyszerű.

Külön kérésre a helyszínen összeszereljük az alábbiakban foglaltak alapján:
1-5 darab esetén: 950 Ft +Áfa/db
5-15 darab esetén: 750 Ft +Áfa/db
15-35 darab esetén: 500 Ft +Áfa/db

  1. Irodaszék, tárgyalószék webáruház
  2. Cikkek, érdekes információk az irodaiszékek világából

Cikkek, érdekes információk az irodaiszékek világából

1
A kényelmes ülés varázsa: Lepje meg munkavállalóit ergonomikus székekkel!

Számos olyan esemény és ünnep van az évben, mely teret ad arra, hogy meglepjük alkalmazottainkat. Az irodában általában rengeteg különböző ember dolgozik, akiknek szinte lehetetlen olyan egyenajándékot adni, amelynek mindannyian örülni fognak. Munkáltatóként mégis illik néha valamivel meglepni őket, hiszen ilyen módon lehetőség nyílik megköszönni eredményes munkájukat.

2
Az ergonómia rövid története

Az ergonómiát nem szabad figyelmen kívül hagyni irodai székek vásárlásakor, hiszen ergonomikus székekkel növelhetjük dolgozóink produktivitását. A munkavégzés pszichológiáját mind ismerjük és sokszor magunkon is tapasztaljuk működését. Nem megfelelő irodai székben egy dolgozó nem fog tudni olyan teljesítményt nyújtani, mint egy ideálisan kialakított, ergonomikus székben. Az ergonómia ma már az irodai élet szerves része, de hogyan is alakult ki ez a tudományág?

3
Tegyen egészségéért ülőmunka végzése közben is!

Mindent megtesz annak érdekében, hogy egészségét megőrizze, de érzi, hogy a folyamatosan ülve végzett munka mindezt megnehezíti? Többféle lehetősége van tenni ez ellen, hiszen környezetét igényei szerint alakíthatja, ami nagyon sokat számít. Az irodai székek világában már számos típus közül választhat, így tanácsos a legkiválóbb mellett döntenie, ilyenek például a hálós támlájú irodaszékek.

4
Hálós támlával a kényelmes munkavégzésért!

Manapság már a legtöbb munkahelyen irodában, az asztal mögött ülve kell dolgoznunk, számítógépek segítségével. A legjobb munkáltatók igyekeznek minél kényelmesebbé tenni a dolgozók környezetét személyre szabható irodai székekkel, asztalokkal, de akár a helyiség dekorálásával is.

5
Hogyan legyünk pihentebbek és egészségesebbek ülőmunka során?

Egészségesebb alkalmazottakat nyer, így a munkavállalók kevesebbet hiányoznak egészségügyi problémák miatt. Ha az alkalmazottak egészségesebbek, a közérzetük is jobb, így a munkavégzés is gördülékenyebb, és a nagyobb hatékonyság nagyobb profitot termel.

6
Irodai szék kisokos - mi alapján válasszuk ki a tökéleteset?

Az irodai munka sokak számára nem tűnik megterhelőnek, azonban napi több órát egyhelyben ülni igenis megerőltető az emberi szervezet számára. A mozgásszervi fájdalmakon túl, komoly emésztési és más belső szervi problémákhoz is vezethet, főként, ha nem a megfelelő irodai székben végezzük ezt a tevékenységet! Most következő listánkból kiderül, hogy mely székeket érdemes ilyen jellegű munkánál alkalmazni!

7
Az ülőmunka veszélyei

A hosszú távon végzett ülőmunka káros hatásait ma már senki sem vitatja, de melyek azok a veszélyek, amikkel az irodistáknak szembe kell nézniük nap, mint nap

8
Jó vezetőnek jó vezetői szék jár!

Sokaknak nem áll jól a vezetői szerep, és csak küszködnek vele. Mások természetes "tehetségek", és belülről fakadóan jól végzik dolgukat. Az ilyen vezető típusokat sokan csodálják, felnéznek rájuk, mintha tudnának valamit, amit az egyszerű emberek nem.

9
XXL székek, XXL kényelem!

Minőségi XXL székeink speciális kialakításúak, kényelmüket az ergonomikus és magasított háttámlának, a megvastagított szivacsnak és az optimális magasságban elhelyezett karfáknak köszönhetik.

10
Milyen előnyökkel jár az ergonomikus szék használata?

Ha új irodát rendezne be alkalmazottainak, és ezt a leghatékonyabb módon szeretné tenni, akkor tekintse meg ergonomikus irodai szék kínálatunkat!

11
Kényelem az irodában

Napjainkban az emberek jelentős része ülőmunkát végez, ezt pedig íróasztalhoz kötve teszi. Az iroda így az a helyszín, ahol az életük nagy részét töltik az emberek, hiszen oda érkeznek reggel, és a napból legalább nyolc órát ott is töltenek. Ezért bátran ki lehet jelenteni, hogy sokaknak az iroda egyfajta második otthonként funkcionál.

12
Mennyire fontos az egészség?

Az irodai dolgozók rendkívüli egészségügyi terhelésnek vannak kitéve. Az egész napos ülés, ráadásul a nem megfelelő irodai székben, jelentősen megterheli a gerincoszlopot, de a szervezetet is. A mozgás csökkenése számos további mellékhatással jár, mint például gyengülnek az izmok, de az elhízás is súlyos következményekkel járhat.

13
Hogyan válasszunk irodai széket?

Sokan nem is gondolnák, milyen sokat számít egy minőségi irodai szék, pedig egy jól kialakított speciális szék sokat segíthet a munkavégzésben. Egy formatervezett, irodai bőrszék nagyon jól mutat ugyan, de nem feltétlen biztosít kényelmet, mely a hosszútávú munkavégzéshez elengedhetetlen.

14
A legjobb irodai székek

Akik minden nap az irodában ülnek, tudják, hogy mennyire fontos a megfelelő irodai szék kiválasztása. Egy tökéletes irodai széknek minimum három szempontnak meg kell felelnie!

15
A kényelmes relax fotel

A relax fotel kiemelten fontos lehet számunkra, ha a pihenésről van szó. Amikor kevés időnk van ledőlni, ennek a fotelnek pár perc alatt is sikerül ellazítani minket, nem csak belülről hanem az izmok ellazításában is nagy segítséget nyújt.

16
Önnek van már tartásjavító párnája?

Ön is íróasztalhoz van kötve nap, mint nap? Sokan dolgoznak olyan beosztásban, ahol a munkaidő többségét ülőmunkával kénytelenek eltölteni, ez pedig bizony sok negatív következménnyel jár.

17
Tárgyalószékek - a konferenciák nélkülözhetetlen kellékei

A tárgyalószékek kiválasztása során elsődleges fontossággal bír a kényelem, hiszen a komfortérzet biztosítása nélkül a résztvevők figyelmét a helyezkedés fogja lekötni.

18
A vezetői szék nyújtotta tekintély

A vezető beosztású személyek irodai székének, a pozíció jelentősége miatt, nem csupán a praktikusság, a kényelem és esztétika szempontjainak kell megfelelnie.

Bisnode tanusitvany
Redola Kft. | Telefon: 1/210-7096 |
irodaszék flickr
irodaszék blog
irodaszek.lap.hu