Termék lista, főbb szempontok bemutatása az ár-érték arány tekintetében.

Irodaszék webáruház

KOSÁR
kosár
Kosara üres.

Irodaszék kínálatunk
Vevői garancia:

Az általunk forgalmazott székek típustól függően 1, 2, illetve a Rim-Dauphin székek 5 év garanciával rendelkeznek.
Garancia lejárta után, a nálunk vásárolt székek alkatrész ellátása is megoldott, amennyiben ez szükséges, de nem jellemző

Elérhetőség:

Tel: 1/210-7096
Fax: 1/209-9316
Mobil: 20/432-2220
E-Mail: szekek@irodaiszekek.hu

Összeszerelés:

A székek többsége főbb egységeire bontva érkezik, ezért összeszerelésük egyszerű.

Külön kérésre a helyszínen összeszereljük az alábbiakban foglaltak alapján:
1-5 darab esetén: 950 Ft +Áfa/db
5-15 darab esetén: 750 Ft +Áfa/db
15-35 darab esetén: 500 Ft +Áfa/db

 1. Irodaszék, tárgyalószék webáruház
 2. Cikkek, érdekes információk az irodai székek világából
 3. Irodai szék kisokos - mi alapján válasszuk ki a tökéleteset?

Irodai szék kisokos - mi alapján válasszuk ki a tökéleteset?


Irodai szék kisokos - mi alapján válasszuk ki a tökéleteset?

Az irodai munka sokak számára nem tűnik megterhelőnek, azonban napi több órát egyhelyben ülni igenis megerőltető az emberi szervezet számára. A mozgásszervi fájdalmakon túl, komoly emésztési és más belső szervi problémákhoz is vezethet, főként, ha nem a megfelelő irodai székben végezzük ezt a tevékenységet! Most következő listánkból kiderül, hogy mely székeket érdemes ilyen jellegű munkánál alkalmazni!

 • Görgős munkaszék – Egyfelől biztosítja a könnyedebb mozgást egy bizonyos térségen belül, másfelől lábaink mozgatásában is nagy szerepe van. A görgős irodai szék tökéletes választás lehet azok számára, akik nem egyhelyben ülnek egész nap, hanem teendőik miatt kénytelenek többször elhagyni asztalukat.
 • Ergonomikus munkaszék – Kialakításának köszönhetően tökéletes tartást ad testünknek. Kipárnázott ülőrésze segít, hogy a munkavégzés során végtagjaink ne gémberedjenek el, kényelmes és komfortos ülőalkalmatosságot biztosítva.
 • Vezetői szék – Tekintélyt parancsoló kialakítás, és minőségi, exkluzív kivitel. Általában bőrből készül, tökéletes tartást és kényelmet biztosít, azonban nem egész napos ülésre van kifejlesztve.
 • 24 órás kialakítás – A nevéből értetődően olyan irodai szék, mely képes tökéletes komfortot biztosítani akár egész nap folyamán! Tökéletes választás monoton ülőmunkákhoz.
 • Tárgyalószék – Pár órás megbeszélésekhez kialakított komfortos ülőhely.
 • Nagy teherbírású szék – Magasabb súlyokat is képes akár egész nap elbírni, anélkül, hogy veszítene formájából és komfortjából!

Természetesen a helyes tartás és kényelem javításának érdekében alkalmazhatunk tartásjavító párnákat is, de emellett fontos, hogy bizonyos időközönként kinyújtózhassuk végtagjainkat, és átmozgassuk testünket!

A tökéletes és minőségi irodai székekért forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk sok éves tapasztalattal kínál egyedülálló termékeket! Látogasson el honlapunkra, a www.irodaiszekek.hu weboldalra, és tekintse meg ajánlatainkat! Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a 061/210-7096-os számon, illetve e-mailben a szekek@irodaiszekek.hu címen!


Kapcsolódó termékek és információk

 • 24 órás munkaszékek
 • Speciális munkaszékek
 • Bisnode tanusitvany
  Redola Kft. | Telefon: 1/210-7096 |
  irodaszék flickr
  irodaszék blog
  irodaszek.lap.hu