Termék lista, főbb szempontok bemutatása az ár-érték arány tekintetében.

Irodaszék webáruház

KOSÁR
kosár
Kosara üres.

Irodaszék kínálatunk
Vevői garancia:

Az általunk forgalmazott székek típustól függően 1, 2, illetve a Rim-Dauphin székek 5 év garanciával rendelkeznek.
Garancia lejárta után, a nálunk vásárolt székek alkatrész ellátása is megoldott, amennyiben ez szükséges, de nem jellemző

Elérhetőség:

Tel: 1/210-7096
Fax: 1/209-9316
Mobil: 20/432-2220
E-Mail: szekek@irodaiszekek.hu

Összeszerelés:

A székek többsége főbb egységeire bontva érkezik, ezért összeszerelésük egyszerű.

Külön kérésre a helyszínen összeszereljük az alábbiakban foglaltak alapján:
1-5 darab esetén: 950 Ft +Áfa/db
5-15 darab esetén: 750 Ft +Áfa/db
15-35 darab esetén: 500 Ft +Áfa/db

  1. Irodaszék, tárgyalószék webáruház
  2. Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelemi nyilatkozat

 

A Redola Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy személyes és céges adatait csak a cégünknek leadott megrendelés zökkenõmentes lebonyolításához szükséges mértékig dolgozza fel.  Az adatokat kizárólag az említett célokból igénybe vett közremûködõknek, a közremûködéshez szükséges mértékben továbbítja.

 

Vásárló adatainak megadása önkéntes. Ha Ön a kért személyes vagy céges adatokat részünkre megadja, azzal hozzájárul a megadott adatok kizárólag az Ön vagy Cége azonosításához és megrendeléseinek lebonyolítása céljából történõ kezeléséhez. A weblapon rögzített adatokat biztonságosan kezeljük és ennek érdekében minden szükséges intézkedést megteszünk. A Redola Kft. a technika állása szerint elvárható módon védi az Ön vagy Cége adatait a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, nyilvánosságra hozás ellen.

 

Web áruházunkban vásárlás elõtt regisztrálni kell magát a Vásárlónak. Erre a regisztrációra az ügyviteli rendszerünk miatt van szükség. A megadott adatokat a regisztráció során, a bejelentkezés után, illetve a megrendeléskor is azok elküldése elõtt javíthatja. Regisztrált ügyfeleink a termékeket tudják könnyen elérhetõvé tenni azzal, hogy kedvencnek jelölik. Ezt a web áruház a regisztrációhoz tartozóan megjegyzi, és legközelebbi bejelentkezésnél is elérhetõvé teszi.

Regisztrációhoz tartozó egyéb adatokat is megõrizzük: (pl. szállítási cím, számlázáshoz tartozó információk, régebbi rendelések). Az adatok megõrzésére törekszünk, de garanciát nem tudunk arra nézve vállalni, hogy nem törlõdnek, mert esetleges verziófrissítésnél elõfordulhat, hogy az adatok törlésre kerülnek.

 

Elfelejtett jelszó esetén, az „elfelejtett jelszó” gombra kattintva  a megadott e-mail címre küldünk egy linket, ami egy egyszer használható belépési mód. Egy nap után az érvényessége lejár, de semmilyen következménye nem lesz, ha nem használják fel. Belépés után a jelszavát megváltoztathatja.

 

Nyilvántartásba vételi számunk:   548/2012  

Adatkezelési engedély számunk:  NAIH-56959/2012

FELIR azonosító: AA0399393 (Élelmiszer-felügyeletei Információs rendszer azonosító )

 Redola Kft. | Telefon: 1/210-7096 |

hu.wikipedia.org/Forgószék | hu.wikipedia.org/Masszázsfotel | irodaszek.lap.hu